Wachtwoord vergeten


Indien u een Onekey Web Authenticatie account heeft kunt u eenvoudig inloggen door op onderstaande knop te klikken.

Meer informatie over deze methode om in te loggen vindt u op de volgende pagina.Wilt u direct een Onekey Web Authenticatie account aanmaken dan kan dat hier.
Inloggen

Welkom op de website van het Nationaal Praktijkonderzoek. 

Medische professionals kunnen op deze site deelnemen aan enquêtes en marktonderzoek. 

De onderzoeken worden uitgevoerd door QuintilesIMS (voorheen IMS Health). QuintilesIMS is een toonaangevende onderneming op dit gebied, wereldwijd actief in meer dan 100 landen. In Nederland leveren wij aan verschillende partijen op de medische markt een breed scala aan diensten. Veel medische professionals kennen ons van de Oranje Hand mailings en de uitnodigingen voor nascholingsprogramma’s. 
 
QuintilesIMS staat garant voor kwalitatief hoogwaardig onderzoek. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens en de informatie die u als medische professional beschikbaar stelt. 

Deze internetsite maakt gebruik van OneKey Web Authenticatie. Via OneKey Web Authenticatie worden de gegevens van u als professional in de zorg geverifieerd via het OneKey adressenbestand van IMS Health. Dit geeft u de mogelijkheid om de persoonsgegevens zoals deze bij QuintilesIMS bekend zijn in te zien en waar nodig aan te passen. Meer informatie over OneKey Web Authenticatie vindt u hier.

Log in om deel te nemen aan een van onze onderzoeken.
 
Vragen? Mail ons via info@nationaalpraktijkonderzoek.nl of bel naar 035- 695 53 00
 Copyright © 2018  QuintilesIMS v6.1.0.8